Publicitat
Esports

El Terrassa FC tornarà a jugar a l’Estadi el 15 de gener

El club considera que seria precipitat jugar el 18 de desembre

La gespa de l'Estadi Olímpic ja està instal·lada en la totalitat del terreny de joc / Nebridi Aróztegui

El primer partit del Terrassa FC al remodelat Estadi Olímpic es disputarà el dia 15 de gener i serà contra el Teruel. El club egarenc ha decidit posposar el seu debut en aquest recinte, malgrat que la instal·lació de la gespa artificial està previst que finalitzi entre el 12 i el 15 de desembre. Els responsables de l’entitat consideren que seria massa precipitat jugar el dia 18 contra el Prat, com inicialment estava previst, ja que cal un període previ d’adaptació al nou recinte. L’entrenador, Jordi López, ja va manifestar la setmana anterior que no seria convenient jugar a l’Estadi amb pocs entrenaments a les cames per les diferències existents amb el camp de Ca n’Anglada on l’equip entrena i juga des del mes d’agost de l’any passat.

En tot cas. el Terrassa FC ja començarà a fer activitat esportiva en les dates en les quals estarà enllestit l’Estadi Olímpic. El club vol traslladar de forma immediata el futbol base, sigui de forma total o en bona part, i portar a terme el campus de Nadal. El primer entrenament del primer equip a la nova instal·lació es faria el dia 17 de desembre, el dia previ al partit de lliga contra el Prat, ja que aquell dissabte no podrà utilitzar el camp de les Fonts on normalment s’exercita els dissabtes.

Aquestes decisions s’han pres aquest dimecres després d’una visita a l’equipament en la qual han participat els responsables municipals i el president del Terrassa FC, Jordi Cuesta. A més de fixar un calendari de tornada a l’equipament, també s’ha passat revista alguns treballs de millora de les dependències interiors que havia demanat el club, sobretot en el vestidor de l’equip local. L’Ajuntament s’ha compromès a realitzar aquestes millores, fonamentalment en el terra del vestidor que es troba força malmès.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top