Publicitat
Esports

Albert Luque, nou director esportiu de la Federació Espanyola de Futbol

Substituirà en el càrrec José Francisco Molina

Albert Luque era adjunt a la presidència de la Federació Espanyola

El terrassenc Albert Luque serà a partir del gener el nou director esportiu de la Federació Espanyola de Futbol, segons ha avançataquest dijous el màxim organisme del futbol espanyol. Luque substituirà en el càrrec José Francisco Molina, qui ha decidit no renovar el seu contracte que finalitzava amb el Mundial de Qatar. La marxa de Molina s’uneix al relleu a la banqueta de la selecció absoluta, amb la sortida de Luis Enrique i el nomenament de Luis de la Fuente.

Luque va arribar a la Federació Espanyola de Futbol de la mà de Luis Rubiales, president d’aquest organisme. Es va integrar a l’òrgan de presidència, com a adjunt al màxim responsable federatiu.
Ara, amb els canvis que s’han introduït després de l’eliminació d’Espanya als vuitens de final del Mundial i que es van anunciar ahir, es fa càrrec de la màxima responsabilitat esportiva. Francis Hernández serà el seu adjunt, com a responsable de les seleccions inferiors.

Albert Luque va signar una destacada carrera professional com a futbolista en diferents equips i amb la selecció espanyola va disputar un Mundial , una Eurocopa i uns Jocs Olímpics, competició en la qual va aconseguir la medalla de plata. Com a futbolista internacional va disputar un total de 17 partits amb la selecció espanyola absoluta.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Albert Luque, nou director esportiu de la Federació Espanyola de Futbol
To Top