Publicitat
Esports

El Terrassa FC, pel camí d’igualar la ratxa de la lliga 19-20

Els egarencs van estar nou partits de la lliga regular sense perdre en l’any que van jugar el “play-off”

Els jugadors del Terrassa FC volen tancar l’any amb dos resultats positius / Nebridi Aróztegui

El Terrassa FC està signant un magnífic trajecte de campionat després d’un inici de lliga amb resultats negatius. El conjunt de Jordi López va sumar el diumenge, contra el Mallorca “B”, la vuitena jornada consecutiva sense conèixer la derrota. En aquest període de la competició, els egarencs han sumat 5 victòries i 3 empats, 18 punts dels 24 que s’han disputat. Amb tot això, s’han acostat a quatre punts de la zona de “play-off” ocupant la setena plaça del campionat de lliga.

Aquesta bona ratxa és comparable a la que el conjunt dirigit per Xevi Molist va protagonitzar a la temporada 2019-20, la lliga que va quedar interrompuda a causa de l’esclat de la pandèmia. A la lliga regular, el Terrassa va mantenir-se invicte a les nou darreres jornades disputades i es va classificar per a disputar el “play-off” d’ascens a Segona Divisió “B”. En la promoció, tampoc va conèixer la derrota, elevant a onze els partits sense perdre. En aquella fase, el Terrassa va derrotar a les semifinals l’Europa (1-0) i va empatar contra l’Hospitalet (1-1), un resultat que no li va permetre pujar, ja que l’empat li era suficient al conjunt de l’Hospitalet per pujar de categoria.

Per tant, si el Terrassa no perd aquest diumenge al camp del Badalona Futur, haurà igualat la ratxa de la temporada 19-20 en el campionat regular. I li faltaran dos partits per fer-ho en el total de l’exercici.

Després d’aquella campanya, el conjunt terrassista ha fet un màxim de sis partits seguits sense perdre. Ho va fer en dues ocasions a la temporada 20-21, la de l’ascens a Segona Federació. A la 21-22, el seu millor registre va ser de cinc encontres consecutius sense perdre.

Ara l’objectiu de l’equip, per sobre d’aquests petits rècords, és arribar al final d’any amb les millors sensacions possibles. Té per endavant dos partits que es podrien considerar a l’abast de les seves possibilitats contra dos rivals que estan per sota a la classificació. Aquest diumenge visita el camp d’un Badalona Futur que és dotzè, però que ha guanyat els seus dos darrers partits i després rep la visita del Prat, catorzè i amb cinc jornades sense guanyar, en el darrer partit que els egarencs disputaran al camp de Ca n’Anglada. En acabat, l’any començarà amb dos compromisos molt exigents, al camp de l’Espanyol “B” i a casa contra el Teruel.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El Terrassa FC, pel camí d’igualar la ratxa de la lliga 19-20
To Top