Publicitat
Esports

Un expresident del Sabadell, en el consell d’administració del Terrassa FC

Antoni Reguant i Miquel Ezequiel, dues de les principals novetats de l’equip de direcció

El primer accionista, Konstantinos Tsakiris, i el president, Jordi Cuesta / Nebridi Aróztegui

Nou consell d’administració a la societat anònima del Terrassa FC. Entren en aquest òrgan l’expresident del Sabadell, Antoni Reguant, i el director esportiu del club, Miquel Ezequiel.

Aquest diumenge es va celebrar una junta extraordinària d’accionistes del Terrassa FC en la qual es va aprovar la composició d’un nou consell d’administració, conseqüència dels canvis accionarials que s’han produït en els darrers mesos. L’empresari grec Konstantinos Tsakiris és ara el màxim accionista encara que Jordi Cuesta continua sent el president. I a causa d’aquest nou escenari, s’han aprovat canvis notables en el consell d’administració per adaptar-se a la nova realitat.

Alguns dels noms del nou consell han causat sorpresa. És el cas de l’expresident del CE Sabadell Antoni Reguant, que va estar al capdavant del club arlequinat en una etapa molt convulsa. Ell va ser una persona clau en l’arribada de Konstantinos Tsakiris al Terrassa. Una altra de les incorporacions destacades en el consell és la del director esportiu, Miquel Ezequiel. El nomenament s’ha fet a proposta de Tsakiris i amb el suport de Jordi Cuesta. Els dos màxims accionistes del Terrassa han mostrat sempre la seva satisfacció amb la feina d’Ezequiel i ara volen que tingui veu també en el consell d’administració. El primer accionista de la societat anònima compta amb la seva empresa Coleus640BC SL com a membre del consell. El seu advocat José Joaquín Jofre, amb despatx a Marbella, també forma part del seu equip de la mateixa manera que Evans Pavlopoulos, la seva mà dreta en la parcel·la esportiva. Una altra de les persones que s’incorpora és el gerent de la seva naviliera, Georgios Zervakakos.

Carlos Rebanales, que va adquirir un paquet d’accions fa uns mesos, entra en el consell com a responsable de seguretat. I es mantenen, a més de Jordi Cuesta, persones properes al president com Antonio García, Gaspar Alomar i Marta Armengol.

La remodelació del consell d’administració ha comportat també baixes en relació a l’anterior equip de direcció, ja que en la reunió del diumenge es va aprovar la substitució d’Ildefons Doblas i Emili Alberich. El primer d’ells va ser la mà dreta de Jordi Cuesta en la seva arribada al club i responsable de la parcel·la esportiva. En els darrers anys havia deixat les seves responsabilitats. Alberich també va arribar amb Cuesta a l’inici de la seva etapa en el club al capdavant de la comunicació.

Alberich ha manifestat que el president, Jordi Cuesta, li va comunicar el mateix diumenge la decisió. “Estic sorprès i decepcionat, perquè no he fet res malament, per això estic tranquil.”

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top