Publicitat
Diners

Francesc Roca, nou president de l’Institut Industrial – Gremi Tèxtil

Substitueix Josep Armengol, que ha estat al capdavant del gremi en dues lesgislatures, del 2013 al 2021

Foto de grup de la nova junta

Francesc Roca i Llongueras ha estat escollit president de l’Institut Industrial de Terrassa – Gremi Tèxtil en substitució de Josep Armengol, qui ha ocupat el càrrec durant els darrers vuit anys i que deixarà de formar part de la Junta Directiva als seus setanta-vuit anys d’edat. El nou president ha estat ratificat per unanimitat en el curs de l’Assemblea General Extraordinària, celebrada dimarts 22 de juny, a la seu de l’entitat, després que la seva fos la única candidatura presentada en el procés electoral.

Roca, nascut a Matadepera l’any 1973, compta amb coneixements tècnics i un postgrau en administració i direcció d’empreses, és també tècnic intermig en prevenció de riscos laborals i ha desenvolupat pràcticament tota la seva activitat professional i expertesa en l’empresa familiar del sector tèxtil especialitzada en tints, acabats, tractaments i blanqueig sobre tot tipus de teixits de polièster, lli, cotó i tapisseria. És membre de la Junta de l’Institut, com a vocal, en representació de l’empresa local Tints i Acabats Finish SA des del 17 de maig de l’any 2011.

En altres entorns institucionals, Roca representa l’Institut Industrial a la Junta Directiva i és membre de la Junta Directiva del Centre Tecnològic Leitat i de la Fundació Institut Industrial.

Núria Aurell, consellera delegada de l’empresa de filatures Agatex, serà la nova vicepresidenta primera d’una junta que incorpora deu homes i cinc dones.

Línies de treball

La nova Junta de l’Institut Industrial es marca el repte de posar en valor la pertinença al Gremi Tèxtil i esdevenir el referent de les empreses del sector per a qualsevol dubte, necessitat o acompanyament”, explica Roca qui concreta que “volem esdevenir la finestreta única on les empreses i professionals del tèxtil es dirigeixen per cercar qualsevol informació o servei que els pugui ajudar en la seva activitat i que, en molts casos, per si soles o de manera individual és més complicat d’assolir”.

Per fer-ho efectiu, Roca va exposar durant l’assemblea la necessitat d’emfatitzar el treball conjunt amb el Centre Tecnològic Leitat i l’AEI Tèxtils “que van néixer aquí, en el marc de les juntes directives de l’Institut Industrial i que ara volen soles” per tal d’oferir serveis específics als agremiats com ara suport en projectes europeus, ajuts a la innovació, estudis o certificacions. També va destacar una col·laboració més intensa amb Intexter i Centres de Formació Professional per donar suport al futur de l’activitat empresarial i la formació contínua de les persones que actualment treballen en el sector.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top