Publicitat
Diners

Nou concessionari de Nissan a Terrassa

Maas Santi Enrique obre un nou espai comercial de 2.700 metres quadrats

Maas Santi Enrique obre un nou concessionari Nissan a Terrassa. El grup automobolístic català amplia l’espai comercial de la marca japonesa a la ciutat amb la inauguració el pròxim dijous 2 de desembre d’un nou establiment de 2.700 m2 entre l’espai d’exposició i la zona de taller.

D’aquesta manera, Nissan passa a tenir unes instal·lacions més àmplies i modernes i en una ubicació més comercial i accesible per als clients que la que havia ocupat anteriorment a la carretera de Rubí, cantonada amb el carrer del Pare Font.

El nou establiment, ubicat al número 15 de l’avinguda de Jaume I, compta amb un ampli ventall de serveis, com ara el servei de venda de vehicles nous i d’ocasió, servei oficial postvenda, assessorament de flotes per a empreses, venda online per a particular i empreses, manteniment, corredoria d’assegurances o finançament, entre d’altres.

El nou Maas Santi Enrique Nissan Terrassa obre les seves portes amb l’objectiu de posicionar-se com un espai de referència, oferint solucions integrals de mobilitat gràcies als seus professionals especialistes en la marca japonesa.

Amb aquesta inauguració, Maas Santi Enrique suma set punts comercials oficials Nissan al seu catàleg. Quatre ubicats al Vallès Occidental, concretament a Terrassa, Sabadell, Sant Cugat i Barberà del Vallès, i tres més situats a Martorell, Igualada i Granollers.

Publicitat
To Top