Publicitat
Diners

El consell de BBVA incorpora Connie Hedegaard

La danesa, experta en sostenibilitat i canvi climàtic, substituirà Sunir Kapoor

Connie Hedegaard, experta en sostenibilitat, s’incorporarà com a nova consellera de BBVA en la pròxima junta que l’entitat celebrarà el 18 de març.

La danesa va començar la seva trajectòria professional com a diputada al Parlament de Dinamarca i després va treballar diversos anys com a periodista al seu país. Entre 2004 i 2009, va exercir de ministra de Medi ambient, de Clima i Energia i de Cooperació Nòrdica, a Dinamarca, i entre 2010 i 2014, va fer el salt a Brussel·les com a comissària europea d’Acció pel Clima.
Amb la seva incorporació, el Consell d’Administració de BBVA augmentarà el nombre de conselleres de cinc a sis, d’un total de 15 membres.

Hedegaard continua ocupant posicions de rellevància internacional en l’àmbit de la sostenibilitat. És membre del comitè assessor de sostenibilitat de Volkswagen, membre del Patronat de la Fundació Europea per al Clima, presidenta de la mesa rodona de l’OCDE sobre desenvolupament sostenible i membre del consell assessor sobre clima i medi ambient del Banc Europeu d’Inversions, entre altres.

La nova consellera substituirà Sunir Kapoor (amb experiència en el terreny de les tecnologies de la informació, els negocis digitals i la ciberseguretat) que, després de sis anys de contribució al grup com a conseller independent, està previst que continuï col·laborant amb el banc en àmbits relacionats amb la tecnologia i la innovació.

El nomenament de Connie Hedegaard està subjecte a la verificació per part del Banc Central Europeu dels requisits reguladors d’idoneïtat per a l’exercici del càrrec de consellera.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El consell de BBVA incorpora Connie Hedegaard
To Top