Publicitat
Oficina d'atenció a l'empresa OAE atención Punt d'atenció a l'emprenedor pae
Diners

SOS Mentoring salva 34 llocs de treball el 2021 a Terrassa

El Centre Local de Serveis a les Empreses de Terrassa va ajudar 30 negocis amb 23 relacions de mentoria a través d’aquest programa de la Diputació i Autoocupació

L’Oficina d’Atenció a l’Empresa (OAE) de l’Ajuntament de Terrassa / alberto tallón

El programa SOS Mentoring, una iniciativa de la Diputació de Barcelona i la Fundació Autoocupació que ofereix acompanyament personalitzat i gratuït per al col·lectiu d’autònoms i microempreses amb empresaris i directius que els fan de mentors, va ajudar a salvar l’any 2021 un total de 34 llocs de treball des del Centre Local de Serveis a les Empreses (CLSE) de l’Ajuntament de Terrassa.

Al llarg de l’any passat, el programa va ajudar 30 negocis a Terrassa amb 23 relacions de mentoria. En l’agregat entre 2020 i 2021 (el programa es va posar en marxa la tardor del 2020), el nombre de negocis ascendeix a 34 i el nombre de llocs de treball que s’ha evitat perdre. a 48.

A més, segons ha publicat l’Ajuntament de Terrassa el primer trimestre del 2022 ja ha ajudat 7 negocis amb 2 relacions de mentoria i ha salvaguardat 2 llocs de treball.

Al conjunt de la demarcació de Barcelona, el nombre de negocis ajudats el 2021 és de 168. Es van realitzar 160 relacions de mentoria i es va evitar la pèrdua de 339 llocs de treball. En l’acumulat entre 2020 i 2021, les mentories s’incrementen fins a les 305 i els llocs de treball salvats fins als 642.

En aquesta suma, el Centre Local de Serveis a les Empreses (CLSE) de l’Ajuntament de Terrassa és el segon en nombre de mentories, només superat pel centre del Consell Comarcal del Maresme i el tercer en llocs de feina salvaguardats, per darrere d’aquest mateix consell comarcal i l’Ajuntament de Ripollet.

De fet, el novembre del 2021, l’Ajuntament de Terrassa ja va ser reconegut com una de les institucions que més mentories havia dut a terme dins del programa SOS Mentoring, que té com a finalitat ajudar els autònoms i les microempreses de la demarcació de Barcelona a fer front a la crisi generada per la pandèmia de la Covid-19.

Empresaris i directius com a mentors

Els participants reben assessorament i acompanyament, una diagnosi de la situació de la seva empresa, una avaluació de les diferents alternatives d’actuació i finalment, l’elaboració d’un pla d’acció.

Empresaris i directius amb experiència comparteixen el seu coneixement amb ells, fent-los de mentors.

Un cop fetes les parelles d’empresa-mentor, el programa realitza el seguiment de la mentoria amb reunions en línia setmanals o quinzenals durant un període d’un a tres mesos i d’acord amb les necessitats de les dues parts.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
SOS Mentoring salva 34 llocs de treball el 2021 a Terrassa
To Top