Publicitat
Terrassa

Premi a l’Ajuntament de Terrassa dins del programa SOS Mentoring

El Consistori egarenc és una de les institucions que més mentories ha realitzat

El regidor d'Economia Social i Innovació, Pep Forn, va ser l'encarregat de recollir el guardó / Diputació de Barcelona

L’Ajuntament de Terrassa ha estat reconegut com una de les institucions que més mentories ha realitzat dins del programa SOS Mentoring, una iniciativa que ofereix acompanyament personalitzat i gratuït per al col·lectiu d’autònoms i microempreses, mitjançant el qual persones empresàries i directives amb experiència comparteixen el seu coneixement amb ells, oferint-los suport per afrontar l’actual situació econòmica amb la Covid-19.

Durant el primer any de funcionament del programa, impulsat per la Diputació de Barcelona i la Fundació Autoocupació, s’han establert 145 relacions empresa-mentor en 49 Centres de Serveis a les Empreses i s’han realitzat més de 1.700 hores de mentoria, amb una alta nota de valoració del servei (8,5 de les empreses i 8,3 dels mentors), segons es va explicar aquest dimarts en la sessió “Connectar  “Un mentor/a per afrontar la crisi”, que es va realitzar ahir en el marc del Saló BizBarcelona.

Des de l’octubre de 2020, a Terrassa s’han realitzat un total de 24 mentories a autònoms i autònomes, microempreses i entitats de l’economia social i 5 empreses industrials.

El Consell Comarcal del Maresme, amb 37 relacions de mentoria realitzades;  i l’Ajuntament de Manresa, amb 20, també han estat guardonats.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Premi a l’Ajuntament de Terrassa dins del programa SOS Mentoring
To Top