Publicitat
Diners

36 empreses candidates als Premis Cambra 2022

El jurat decidirà dilluns les 3 empreses que guanyaran els guardons, un per cada categoria oberta a la participació: internacionalització, sostenibilitat i innovació

Gala d’entrega dels Premis Cambra 2021, celebrada a l’Auditori de Sant Cugat / alberto tallón

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa ha rebut un total de 36 candidatures que opten al Premi Cambra 2022 en una de les tres categories obertes a la participació: Internacionalització, Sostenibilitat i Innovació. Des que va esclatar la pandèmia, l’any 2020, és el primer cop que la Cambra de Terrassa ha tornat a obrir la possibilitat a les empreses de la demarcació de presentar candidatura als Premis Cambra.

Els Premis Cambra, amb el seu origen l’any 1977, són uns guardons consolidats a Catalunya i volen reconèixer les bones pràctiques per part de les empreses amb seu i/o activitat a la demarcació de la Cambra de Terrassa.

El dilluns 23 de maig al matí, el Jurat dels Premis Cambra es reunirà per valorar les candidatures i decidir les tres empreses guanyadores, una per cadascuna de les categories obertes a la participació: Internacionalització, Sostenibilitat i Innovació. La Cambra de Terrassa publicarà les empreses guanyadores dimarts 24 de maig.

La gala, a Olesa

La Cambra trasllada aquest any la gala dels seus premis anuals a Olesa de Montserrat. L’entitat ha tancat un acord amb l’ajuntament del municipi llobregatenc, que forma part de la seva demarcació, per celebrar-hi la cerimònia dels Premis Cambra 2022, un acte que es durà a terme sota el lema “La real Passió d’Olesa: la B-40”.

“Aquest any volíem recuperar el sentit dels premis, però, més enllà dels reconeixements, una part molt important és el missatge que dònes i al Vallès tenim una situació de greuge compartiu molt important que és la B-40”, explicava Ramon Talamàs, president de la Cambra.

La gala, que se celebrarà a principis de juliol, s’estructurà amb un espectacle que denunciarà els “reiterats i incomprensibles” retards en la finalització d’aquesta infraestructura.

L’escenari escollit per a aquesta edició és el Teatre de la Passió d’Olesa, dissenyat per l’arquitecte terrassenc Jan Baca i Pericot. La Cambra i la Productora la Mola treballen en un espectacle innovador amb la col·laboració del director artístic Miquel Gorriz.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
36 empreses candidates als Premis Cambra 2022
To Top