Publicitat
Diners

Poc impacte en la indústria de les restriccions per sequera

L’experiència i les mesures impulsades en el darrer episodi minimitzen l’afectació

Les restriccions no amoïnen en excés els empresaris / nebridi aróztegui

Les noves restriccions en l’ús de l’aigua per fer front a l’episodi de sequera no tindran un gran impacte en l’activitat industrial. Així ho assenyala la Cecot, que assegura que en el darrer episodi important de sequera, l’any 2008, es van implementar un seguit de mesures per reduir el consum d’aigua que s’han mantingut fins ara.

Sí que caldrà veure com afecta cada activitat dins de la mateixa indústria, donada l’àmplia tipologia d’activitats que s’encabeixen en l’activitat del país.

Avui dia, però, no es tracta d’un aspecte que amoïni els empresaris en excés, per l’experiència dels darrers anys i perquè es tracta d’un pas que es podia preveure per la baixa precipitació dels darrers mesos.

L’any 2008, “després de l’episodi, quan el consum es podia tornar a fer amb normalitat, aquest no va ser igual que abans, sinó que va quedar més baix”, explica en declaracions a l’ACN Marta Carmona, assessora de medi ambient i economia circular de la patronal Cecot. Per aquest motiu, assenyala que amb el manteniment de les mesures impulsades llavors es pot fer front a situacions com la que viu el país avui dia.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Poc impacte en la indústria de les restriccions per sequera
To Top