Publicitat
Espai solidari

Ara que ve Nadal… paneres i lots solidaris

La principal via que té l’associació Mua Solidaris per recaptar fons per a la investigació del càncer infantil és la venda de diversos productes solidaris: ‘buffs’, polseres, xocolata i ara també un conte. Ara que s’apropen les festes de Nadal, l’entitat fa una proposta molt interessant de la mà d’MM Gastronomia, una empresa que disposa d’una àmplia gamma dels "millors aliments que ens ofereix el país perquè els puguis obsequiar a algú especial". I és que ambdós equips s’han unit per oferir diversos lots de Nadal solidaris a mida amb els productes que el client desitgi.

Els diferents packs inclouen productes gastronòmics artesans, de qualitat i de proximitat, elaborats amb delicadesa i professionalitat, combinats amb alguns dels articles solidaris de Mua. El client pot escollir un dels lots solidaris del catàleg, amb preus que oscil·len des dels catorze euros fins a més de cent; un pack d’MM Gastronomia i afegir-hi un producte solidari de Mua; o un lot solidari a mida amb els productes que desitgi. Existeix l’opció de personalitzar el regal amb el logotip de l’empresa, una frase, el nom del destinatari… i/o introduir una targeta amb el text que es desitgi. En definitiva, una oportunitat per gaudir dels millors productes aquest Nadal alhora que es participa en una iniciativa solidària.

"El feedback que rebem ens indica que els productes que estan tenint més sortida són les tres rajoles de xocolata elaborades per Blanxart Chocolates a benefici de la nostra entitat", explica Lluís Sanromà, president de Mua Solidaris, que destaca que hi ha escoles i ampes del Vallès que "també faran lots solidaris pels professors que inclouran alguns dels nostres productes".

"La iniciativa ha agradat molt i tot i que les grans empreses potser ja tenien els lots de Nadal preparats, els packs estan tenint una bona sortida", assegura Sanromà.

Publicitat
To Top