Publicitat
Fotogaleries

L’arquitectura elevada als déus

El programa Catalonia Sacra proposa per a aquest dissabte una visita guiada per conèixer la façana dels apòstols de la Catedral del Sant Esperit. La visita serà conduïda per l’historiador Bernat Puigdollers.

El conjunt d’imatges és un tastet de la bellesa arquitectònica i artística de la catedral que presideix la Plaça Vella. La visita de Catalonia Sacra té el seu punt de partida a la façana neogòtica i a l’atri. Aquest espai d’entrada al temple atresora les figures de més relleu: 13 escultures que representen Crist Rei i els dotze apòstols, obra de pedra de l’escultor Nicanor Carballo Garrido

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top