Publicitat
Fotogaleries

FOTOS | Mercat de segona mà de Terrassa

Can Tusell ha estrenat aquest dissabte un nou mercat d’articles de segona mà

El barri de Can Tusell ha estrenat aquest dissabte al matí un nou mercat d’articles de segona mà a la ciutat. Al carrer de Tarragona, entre el del Gregal i el del Mestral, s’han situat els 45 paradistes que han estat tot el matí al barri.

El mercat de recuperació està organitzat per l’associació veïnal de Can Tusell amb la col·laboració de l’Ajuntament i es desenvoluparà cada primer dissabte de mes de manera alterna en dos indrets: al carrer de Tarragona i el del Xaloc. En aquest segon punt s’instal·larà el corresponent al mes de febrer, doncs al gener no se celebrarà aquesta trobada.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
FOTOS | Mercat de segona mà de Terrassa
To Top