Publicitat
Fotogaleries

Baixada del pi de Sant Sebastià a Matadepera

Després de dues edicions marcades per la pandèmia (fa dos anys no es va poder celebrar i l’any passat es va haver de fer més d’hora, anul·lant el sopar, començant des de la plaça de Sant Jordi i amb mascaretes), aquest any hi havia moltes ganes de retrobar-se amb un dels actes centrals de les Festes de Sant Sebastià sense cap restricció: la baixada del pi fins a la plaça de Cal Baldiró.

A la baixada, els membres de l’organització anaven amb una indumentària de color taronja i els inscrits, de vermell. Com que calia inscriure’s prèviament i es va haver de fer un sorteig, no hi ha hagut massa presència de dones, tal i com s’havia  reclamat des de l’entitat.

La baixada va transcórrer sense incidents.

FOTOS: LLUÍS CLOTET

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top