Publicitat
Gent de Terrassa

“No m’imagino una vida sense la música, la porto molt a dins”

Gisela Dekort, participant del programa “Prodigios”

Al programa “Prodigios” la terrassenca Gisela Dekort tenia com a objectiu “representar el saxo clàssic, perquè és poc reconegut i molta gent relaciona el saxo amb el jazz, per temes històrics”. Als seus 17 anys, té les idees molt clares respecte al seu futur en el món de la música. “M’agradaria ser concertista professional, tant com a solista com fent música de cambra”, assegura, encara que admet que no és fàcil “viure només d’això”.

No coneixia aquest programa de televisió, on es premia el talent jove en tres disciplines, cant, dansa i instruments. Va ser el seu professor, l’Albert Julià, qui “va veure un anunci i em va dir que m’ho mirés per si m’interessava”. I no va tenir dubtes a l’hora de viure una experiència “enriquidora” i que “et permet conèixer un altre món”.

Té altres plans traçats, per si de cas, i ser docent en el món de la música també l’ompliria, ja que “pots mostrar la teva passió i ensenyar-la a algú”. Tot i que està plenament centrada en la música, no s’oblida d’altres estudis i, a la recambra, també hi cap la possibilitat de, en el futur, exercir com a nutricionista.

Molt activa en algunes xarxes socials, com és el cas d’Instagram, la Gisela no vol pensar en una existència sense la música. “Ho porto tan a dins que no m’imagino una vida sense la música”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
“No m’imagino una vida sense la música, la porto molt a dins”
To Top