Publicitat
Terrassa

La policia denuncia tres bars per incumplir el decret d’alarma

La Policia Municipal va identificar dilluns i ahir 25 persones i va denunciar tres establiments en el seu operatiu per garantir el comlpliment del decret d’alarma.

Durant els primers dies de l’entrada en vigor del decret, la policia va fer diverses intervencions informatives adreçades a la ciutadania i a establiments comercials. Ara ja ha començat a interposar les primeres denúncies per incompliment. Entre dilluns i ahir dimarts, el cos local va dur a terme vuit actuacions a establiments comercials i quatre actuacions per concentració de persones a la via pública.

En total, com a resultat d’aquestes actuacions, van ser identificades 25 persones i es van cursar tres denúncies en tres bars.

Els vuit establiments, o no podien estar oberts al públic o bé no respectaven les mesures sanitàries ni de seguretat requerides, com ara mantenir la distància de seguretat entre les persones. En quatre casos, els responsables dels establiments van accedir a tancar les portes en ser informats. En els altres quatre casos no va existir col·laboració i van resultar identificades diverses persones, tant propietaris com clients. D’aquests locals, a tres se’ls ha interposar denúncia.

La Policia Municipal també va dissoldre quatre grups de persones reunits a la via pública. Els Mossos d’Esquadra han identificat centenars de persones a tota Catalunya.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top