Publicitat
Terrassa

“Ho hem fet tot per evitar la Covid-19 i ens acaben tancant” 

Petra Cassó és un centre d’estètic i bellesa elegant i amb un marcat estil propi que va obrir el 2018 al Raval de Montserrat. I des d’ahir, com conseqüència de les noves mesures contra la Covid-19, roman tancat sense poder atendre a una clientela amplia i molt fidel que ha sabut fer-la seva en només dos anys. Aquest nou tancament ha indignat aquest sector a Catalunya perquè consideren que els seus centres són segurs, ja que han aplicat amb molta cura les mesures de seguretat. A més, s’han vist agreujats pel fet que les perruqueries sí que poden continuar a l’activitat La paradoxa és que moltes perruqueries ofereixin, precisament, tractaments estètics. Els professionals de l’estètica i la bellesa estan contents que les perruqueries obrin però no entenen el tancament general en l’estètica.

La comparació
“És una mica injust. Per una banda, per la comparació amb la resta d’establiments. I per altra perquè, després del confinament, vam obrir amb totes les mesures de seguretat”, diu Joana Garcia Coll, propietària de Petra Cassó. Aquest centre ofereix manicures i pedicures i tractaments tradicionals, com higiene facial, tractament facial personalitzat i extensió de pestanyes, entre altres serveis molts demandats. Ha crescut amb molta força d’ençà que va començar en la planta baixa d’un edifici de tres pisos, l’ocupació del qual va creixent a mesura que augmenta l’activitat. I a la seva oferta original, n’ha afegit altres relacionades amb el sector, com ocupar-se de tot el relacionat amb la bellesa la núvia, l’organització de beauty party o especialitzar-se a oferir aparadors molt originals. “La nostra idea sempre ha estat ser un centre d’estètica una mica diferent, amb preus assequibles i un tracte excel·lent al client i molt personalitzat. Volen que amb nosaltres, la gent sigui feliç, que desconnecti, que se senti molt acollida. I sempre estan pendents dels clients. “Hem portat cremes específiques pels clients que pateixen càncer; productes (d’estètica) que els puguin ajudar si estan en tractament”. I tot això s’ha vist interromput, de cop, però momentàniament per la Covid-19. I la Joana Garcia mostra la seva indignació perquè han fet tot i més per combatre els contagis.

Limitacions
“Tenint una autoclau que higienitza tots els instruments de forma individualitzada després de cada servei, no fem tots els tractaments de cabina, que de fet estan permesos, ni tractaments facials ni massatge en llocs tancats. Els treballadors van totalment equipats per autoprotegir-se, es mantenen les distàncies de seguretat (s’han instal·lat separadors)” i tot el que ha estat en mans de la Joana. “En el nostre centre puc assegurar que no hi ha hagut ni sol cas de contagi. Aquí no hi ha Covid”. I per això mateix veu injust que ara no pugui treballar pel fet que hi ha ciutadans que no complexin, que es treuen les màscares, que no mantenen les distàncies, que fan festes particulars, gent que es fa un prova PCR i, sense saber el resultat, surt al carrer.. La Joana Garcia diu que si ha hagut de tancar pel “bé social” està d’acord però al mateix temps manifesta la seva tristesa i està “dolguda” perquè la “societat no estan fent bé les coses: o no hi ha prou informació o manca sentit comú. No estem conscienciats del problema. S’ha volgut fer veure que existia una normalitat. I la gent s’ha relaxat i no hi ha hagut control”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top