Publicitat
Terrassa

Activitats en línia per lluitar contra el soroll

“Stop Soroll” és el lema escollit  enguany per a la Setmana Sense Soroll, que se celebrarà del 26 d’abril al 2 de maig “amb l’objectiu de promoure iniciatives en el marc de la prevenció de la contaminació acústica”.

L’Ajuntament s’hi ha adherit al  programa d’activitats, dirigit a la ciutadania i a la comunitat escolar, que  ha estat promogut des del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, en col·laboració amb l‘Àrea d’Acció Climàtica de la Diputació de Barcelona i la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat. Amb aquesta actuació, Terrassa “contribueix a donar visibilitat a les eines de gestió i de control que ajuden a millorar la qualitat acústica del nostre entorn”.

El soroll és un agent contaminant que afecta la salut i la qualitat de vida de les persones i és un dels factors que influeixen en el deteriorament de la qualitat ambiental del territori. El programa conté sis activitats (seminaris en línia, un “flash mob”, una acció per fotografiar el silenci…) i es pot consultar a la web de Medi Ambient de l’Ajuntament de Terrassa: www.terrassa.cat/mediambient. La difusió de les activitats es farà per les xarxes socials de Medi Ambient. A Terrassa, el trànsit és el principal factor causant de contaminació acústica.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Activitats en línia per lluitar contra el soroll
To Top