Publicitat
Terrassa

Atracament a un BonÀrea

Els assaltants portaven un ganivet

L'establiment assaltat, al carrer de Faraday / ALBERTO TALLÓN
Publicitat

“Dona’m els diners o et mato”, va etzibar un dels atracadors a un caixer. Els delinqüents eren dos, i dos els treballadors als quals aquells van intimidar amb un ganivet dissabte passat, a les 20.40, en un establiment de la cadena BonÀrea situat al carrer de Faraday, al barri de Ca n’Aurell. Els lladres van fugir amb un botí d’uns 500 euros.

Un client que es trobava dins del local va escoltar el que li va semblar una conversa pujada de to, però va pensar que dues persones feien broma entre elles. Potser eren dos treballadors de la botiga. Després, segons després, aquest client va saber que allò no havia estat una broma, sinó un atracament.

Els delinqüents s’havien desplaçat amb motocicleta. La van deixar estacionada a prop de l’establiment i van entrar-hi, amb els cascos de motoristes posats encara per evitar ser identificats. I amb un ganivet. Van amenaçar de mort un dels empleats i es van encarar amb un client que anava acompanyat d’un adolescent.

Van aconseguir el botí, els 500 euros, i van marxar amb la moto per la vorera. Un testimoni va enregistrar la fugida. Els Mossos d’Esquadra van acudir a l’establiment (no era la primera vegada, ni la segona) i investiguen el robatori amb violència i intimidació. Ahir encara no hi havia detinguts.

Publicitat
Atracament a un BonÀrea
To Top