Publicitat
Terrassa

Retencions a la C-58, l’AP-7 i la B-30 i afectacions a FGC

Segons informa el Servei Català de Trànsit, aquest matí es registren retencions a la C-58 sentit sud, del quilòmetre 0,5 al 2,5, a Montcada i Reixac, i del 10 al 12, a Sabadell, cap a Barcelona. En sentit nord, la circulació és intensa del quilòmetre 4,5 al 3, a Montcada i Reixac, cap a Sabadell.

Pel que fa a la resta de vies que passen per la nostra comarca, a l’AP-7 sentit nord, el trànsit és dens del quilòmetre 146 al 148, a Barberà del Vallès, cap a Girona.

A la B-30 sentit sud hi ha retencions del quilòmetre 10  l’11,5, a Barberà del Vallès, cap a Martorell. En sentit nord, la circulació és intensa del quilòmetre 10 al 7, a Cerdanyola del Vallès, cap a Girona.

Respecte als trens de la línia del Vallès dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), el tren de la línia S1 destinació Pl.Catalunya de les 08.00h resta suprimit entre Terrassa Nacions Unides i Rubí. La resta del servei funciona amb freqüències alterades, mantenint horaris de pas. La línia L12 està suprimida a causa d’una avaria d’instal·lacions.

Per la seva banda, els trens de les línies R4 i R12 de Rodalies funcionen amb normalitat.

Quant als autobusos urbans de Terrassa, les parades Concili Egarenc, Segle XX i Arxiu Comarcal de l’L9 queden anul·lades degut a un tall per obres al carrer de Navas de Tolosa, fins al 15 de juliol. Els autobusos urbans d’aquesta línia es desviaran pels carrers del Pare Font i de Sant Sebastià. Així, Tmesa recomana dirigir-se als pals provisionals situats al carrer del Pare Font, al carrer de Sant Sebastià o al carrer del Tren de Baix.

TGO informa de normalitat en el seu servei. Les línies d’autobús exprés entre Terrassa i Barcelona e2.1 i e2.2 de Moventis també funcionen segons l’horari previst.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top