Publicitat
Terrassa

No va poder ser

Les alumnes van defensar el treball via telemàtica amb Nova York

Les alumnes van defensar el treball via telemàtica amb Nova York

Les alumnes de l’Institut Terrassa, Joana Armengol, Saule Cayuela i Maria Sánchez, que van participar aquest dijous en línia, via Nova York, en la final del concurs internacional “Clean Tech Competitions de Spell High Voltage Electronics Corporation”, no van tenir premi, però estan molt satisfetes de la defensa del seu projecte d’investigació de pasteurització de l’aigua per eliminar l’E. Coli amb energia solar. Les estudiants van exposar el seu treball de manera telemàtica davant un jurat a la ciutat dels gratacels. El seu projecte va ser seleccionat entre els deu primers de tot el món i hi havia tres premis però no haver sort. Les joves van arribar a aquest certamen amb un bon palmarès. El projecte té premi de l’Espai Ciència de Magma i d’associacions d’enginyers. La investigació ha interessat a una entitat solidària de l’Àfrica.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
No va poder ser
To Top