Publicitat
Terrassa

Trànsit fluid a la carretera i afectacions a FGC i els autobusos urbans

Segons informa el Servei Català de Trànsit, aquest matí no es registren retencions a les principals vies que passen pel Vallès Occidental.

Els trens de la línia Vallès d’FGC circulen segons l’horari previst. Cal recordar, però, que entre Plaça Catalunya i La Bonanova el servei és diferent a l’habitual per obres de millora a l’estació de Sarrià.

Quant als autobusos urbans de Terrassa, aquests fan avui horari de festiu.

A l’L10 (i l’L4 els caps de setmana), la parada Les Fonts està fora de servei fins al 10 de novembre per obres a la xarxa de clavegueram. Tmesa recomana dirigir-se a la parada Estació Les Fonts.

La parada Creu Gran també està anul·lada del 30 d’octubre a l’1 de novembre per obres al carrer Sant Antoni. Es veuen afectades les línies L1,L3,L6,L7 i L10. Tmesa aconsella Recomanem dirigir-se a les parades Dr. Robert o bé Estació del Nord. Els autobusos circulen pel carrer Prat de la Riba.

Aquest dilluns, 1 de novembre, hi ha un servei especial d’autobús llançadora per anar al Cementiri. És gratuït i funciona de les 9 a les 18 hores.

TGO informa de normalitat en el servei, recordant que totes les línies fan horari de festiu. Les línies d’autobús exprés entre Terrassa i Barcelona e2.1 i e2.2 de Moventis circulen amb normalitat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top