Publicitat
Terrassa

Roben Sant Josep i el bou del pessebre de Terrassa

La figura de Sant Josep ha estat llançada i destrossada

Imatge del Pessebre sense Sant Josep ni el bou / Lluís Clotet

El pessebre de la Plaça Vella ha patit de nou un altercat. Fa una setmana van robar el nen Jesús i fa uns dies la mula, però aquest dissabte 4 de desembre al matí el pessebre ha despertat sense bou ni la figura de Sant Josep.

Sant Josep, però, a més, ha estat destrossat i llançat enmig de la plaça Vella aquesta nit, i ha estat recollit pel cos de policia.

Santiago Pascual, president de l’Agrupació de Pessebristes de Terrassa i autor del pessebre de la plaça Vella, ha lamentat la situació: “Això ja és vandalisme, ja ha deixat de ser una broma. Estic molt cansat i dolgut”, ha expressat.

L’Ajuntament ha contractat un servei privat de vigilància per vetllar el pessebre de nit, que han restaurat aquest migdia amb figures noves. El nen Jesús substitut, però, segueix sent retirat cada nit. Jordi Ballart, alcalde de Terrassa, ha demanat a tots els egarencs que es comportin de manera cívica i responsable.

Publicitat
To Top