Publicitat
Terrassa

Es recuperarà el toc de queda, tancarà l’oci nocturn i tornen les restriccions

S’ha decidit tancar l’oci nocturn i aplicar diferents restriccions

El Govern preveu aplicar el toc de queda nocturn d'1 a 6 de la matinada

Els mals indicadors dels darrers dies i la proximitat del Nadal ha portat el Procicat a dictar noves restriccions abans de festes. Les restriccions, que han de ser validades pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) entraran en vigor la matinada de dijous a divendres.

Hi haurà toc de queda entre la 1 i les 6 de la matinada. Començarà a aplicar-se en breu, ja que s’ha decidit que es faci en superar-se els 500 casos per 100.000 habitants. En aquests moments, ens trobem en 456.

Després de la reunió del Govern, el Conseller de Salut Josep Maria Argimón ha anunciat les noves mesures. S’ha acordat reprendre algunes de les restriccions que semblaven haver quedat enrere. Es tancarà l’oci nocturn i es limitarà l’aforament dels bars al 50%, tot i que a les terrasses es mantindrà el 100% de l’aforament.

A banda, el Govern de la Generalitat ha limitat a 10 persones les trobades socials. Es reduirà també a un 70% l’aforament dels comerços, l’esport federat, els gimnassos i la cultura. Es recomana també que s’apliqui el telebreball a tots els funcionaris de la Generalitat.

La variant òmicron de la Covid-19 segueix avançant sense aturador. Dilluns hi havia ja 1.280 malalts als hospitals, 310 d’ells ingressats a l’UCI.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top