Publicitat
Terrassa

El TSJC aprova el toc de queda i limitar les reunions a 10 persones

Les mesures entraran en vigor la mitjanit d’aquest dijous a divendres

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha avalat aquest dijous les noves restriccions proposades pel Govern català per intentar frenar la sisena onada de la Covid-19. El TSJC ha donat llum verda a aplicar el toc de queda, la limitació de les reunions a 10 persones i l’aforament del 70% en cerimònies religioses.

La fiscalia s’havia oposat a aplicar aquestes noves mesures, en considerar-les  “severes, extenses, molt restrictives, intenses i generalitzades” i no prou motivades. El tribunal, però, les ha avalat.

Així doncs, hi haurà toc de queda a partir d’aquesta mitjanit; una mesura que afectarà entre la 1 i les 6 hores Terrassa i 125 municipis catalans més, els de més de 10.000 habitants amb una incidència acumulada de més de 250 casos per cada 100.000 habitants els darrers set dies (IA7). També serà vigent la limitació de deu persones en les trobades i reunions.

Les mesures tindran, de moment, una vigència de 15 dies.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top