Publicitat
ambulancia
Terrassa

Vehicle bolcat a la carretera de Martorell de Terrassa

La conductora ha resultat ferida

Unitat del SEM

Una dona ha resultat ferida en un accident de trànsit ocorregut aquest dimarts al vespre a la C-243-c, la carretera de Martorell, al seu pas pel terme de Terrassa. El cotxe que conduïa la víctima ha bolcat.

L’accident ha tingut lloc a les 21.20 hores al punt quilomètric 12 de la carretera, en sentit Martorell. Segons fonts dels serveis d’emergències, el cotxe, un tot-terreny, ha quedat de costat, en bolcada lateral.

La conductora, una dona de 58 anys, ha estat atesa pels serveis sanitaris, que l’han traslladat a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. El seu estat, en principi, semblava lleu. Dues dotacions de Bombers han intervingut en l’assistència a la ferida.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Vehicle bolcat a la carretera de Martorell de Terrassa
To Top