Publicitat
Terrassa

Matí de trànsit dens a la carretera

En els autobusos urbans de Terrassa, l’L3 (direcció La Maurina) es veu afectada fins aquest dijous a les 11 hores per un tall de trànsit per obres al carrer de Sant Damià

Segons informa el Servei Català de Trànsit, aquest matí de dijous el trànsit és dens a la C-58 sentit nord, del quilòmetre 6 a l’1, a Ripollet, on hi ha hagut un accident, cap a Terrassa. En sentit sud, també ho és del quilòmetre 0,5 al 5, a Montcada i Reixac, i del 9,5 a l’15,5, a Badia del Vallès, cap a Barcelona

A l’AP-7 sentit sud, hi ha retencions del quilòmetre 151,5 al 144,5, a Sant Cugat del Vallès, cap a Tarragona. En sentit nord, n’hi ha del quilòmetre 145 al 149, a Barberà del Vallès, cap a Girona.

A la B-30 sentit nord, la circulació és intensa del quilòmetre 10 al 8, a Cerdanyola del Vallès, cap a Girona. En sentit sud, també ho és del quilòmetre 8,5 al 10, a Sant Cugat del Vallès, cap a Tarragona.

Als trens de la línia del Vallès dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) hi ha serveis mínims d’un 66% de les 5 a les 10 i de les 15  les 20 hores i d’un 33% de les 23 hores dins a la finalització del servei per una vaga convocada pel sindicat minoritari SEMMAF.

Els trens de l’R4 i l’R12 de Rodalies Renfe circulen amb normalitat, segons indica l’operador.

En els autobusos urbans de Terrassa, l’L3 (direcció La Maurina) es veu afectada fins aquest dijous a les 11 hores per un tall de trànsit per obres en el clavegueram al carrer de Sant Damià, amb diverses parades anul·lades. Tmesa recomana dirigir-se a les parades de la línia 8 situades a l’avinguda de Barcelona.

Les línies d’autobús exprés entre Terrassa i Barcelona e2.1 i e2.2 de Moventis circulen amb normalitat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top