Publicitat
Acte solidari La Palma
Terrassa

La cultura popular de Terrassa, amb La Palma

L’acte solidari se celebrarà els dies 19 i 20 de març al Recinte Firal

Imatge de la presentació de la iniciativa

L’Ajuntament i entitats culturals han presentat avui dijous l’acte solidari amb La Palma.

La regidora de Cultura, Rosa Boladeras; el president de la Coordinadora de Grups de Cultura Popular i Tradicional Catalana de Terrassa, Aniol Galí; i el president de la Coordinadora d’Entitats de Cultura Andalusa de Terrassa – CEAT, Antonio Merino, han realitzat la presentació al Consistori. La iniciativa “La Cultura Popular de Terrassa amb La Palma” tindrà lloc els dies 19 i 20 de març al Recinte Firal de Terrassa, al passeig del Vint-i-dos de Juliol.

L’acte solidari està organitzat per la Coordinadora de Grups de Cultura Popular i Tradicional Catalana de Terrassa, la Coordinadora d’Entitats de Cultura Andalusa de Terrassa – CEAT, el Centre Aragonès de Terrassa, l’Associació Cultural de Castilla-La Mancha de Terrassa i la Irmandade Galega o Noso Lar, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Terrassa.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
La cultura popular de Terrassa, amb La Palma
To Top