Publicitat
Hospital Mutua Terrassa
Terrassa

Jornada de portes obertes per a residents a MútuaTerrassa

El centre ofereix 59 places de Formació Sanitària Especialitzada i com a novetat s’incorpora l’especialitat de Medicina del Treball

El Departament de Docència de MútuaTerrassa organitza el proper dilluns, 21 de març, i reprenent la presencialitat prèvia a la pandèmia, una jornada de portes obertes per donar a conèixer l’activitat assistencial, docent i investigadora als graduats i llicenciats que han superat laprova d’accés a la Formació Sanitària Especialitzada i que contemplin la possibilitat de realitzar la seva residència a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT).

Des de l’entitat expliquen que en el transcurs de la jornada, la qual també es podrà seguir en format en línia, tots ells podran conèixer de la mà de tutors i residents actuals les instal·lacions així com la dinàmica de treball del centre. Enguany són 59 les places de Formació Sanitària Especialitzada que s’ofereixen i com a novetat s’ha incorporat l’especialitat de Medicina del Treball.

L’acte, el qual s’iniciarà a les 9 hores a l’Edifici Docent de MútuaTerrassa, anirà a càrrec de la doctora Salvadora Delgado, directora mèdica de l’Àmbit Quirúrgic de l’HUMT, el professor doctor Alejandro de la Sierra, director de Docència de l’HUMT, el doctor Baltasar Sánchez, cap d’estudis de l’HUMT, i la doctora Montse Llordés, cap d’estudis de la Unitat Multiprofessional d’Atenció Familiar i Comunitària de la Fundació Assistencial MútuaTerrassa (FAMT).

A continuació seran alguns representants dels actuals residents els que pronunciaran unes paraules i la jornada conclourà amb una visita guiada amb grups reduïts per les instal·lacions de les diferents unitats docents.

MútuaTerrassa és referent en Formació Sanitària Especialitzada des del curs acadèmic 1980-1981. L’HUMT és un dels 8 hospitals de major complexitat de Catalunya, és Hospital Universitari per la Universitat de Barcelona (UB) i forma part del Campus de Salut de la Universitat de Barcelona (HUBc) i del Campus Universitari de Salut MútuaTerrassa.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Jornada de portes obertes per a residents a MútuaTerrassa
To Top