Publicitat
C-1415a
Terrassa

Un ciclista mort i un ferit crític en un xoc amb dos turismes a Terrassa

A conseqüència del xoc, ha mort un dels ciclistes, un segon ha quedat ferit crític i traslladat al Parc Taulí de Sabadell i un tercer ciclista, ferit menys greu i evacuat a l’Hospital de Terrassa.

ACTUALITZACIÓ. Cap al migdia, el cos de Mossos d’Esquadra ha detingut el conductor d’un dels vehicles implicats en l’accident a la carretera C-1415a a Terrassa, per un delicte contra la seguretat del trànsit. El detingut té 25 anys i ha donat positiu en un test de drogues. La víctima mortal tenia 44 anys. En aquests moments el cos de policia es troba investigant les causes i circumstàncies del fet.

Un ciclista ha mort, un altre ha resultat ferit crític i un tercer ha resultat ferit menys greu en un xoc amb dos turismes implicats a Terrassa, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT).

L’avís del sinistre s’ha rebut a les 07.53 hores del matí d’aquest dissabte al quilòmetre 20,8 de la C-1415a, entre Matadepera i Castellar del Vallès. Per causes que s’investiguen, hi ha hagut una col·lisió amb dos turismes i 3 ciclistes implicats. A conseqüència del xoc, ha mort un dels ciclistes, un segon ha quedat ferit crític i traslladat al Parc Taulí de Sabadell i un tercer ciclista, ferit menys greu i evacuat a l’Hospital de Terrassa.

Amb aquesta víctima, són 30 les persones que enguany han mort en accident de trànsit a Catalunya.

Arran de la incidència, s’han activat set patrulles dels Mossos d’Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i cinc ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). A més, també hi ha treballat la Policia Local. Amb motiu de l’accident, la carretera s’havia tallat en els dos sentits de la marxa, però ara ja s’ha reobert completament.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Un ciclista mort i un ferit crític en un xoc amb dos turismes a Terrassa
To Top