Publicitat
Terrassa

Talls temporals al costat est de l’avinguda del Vallès

El costat est de l’avinguda del Vallès, a l’alçada del viaducte de la C-58, es veurà afectat per talls temporals entre el 27 de març i el 14 d’abril per obres en el ramal de la C-58.

La Generalitat de Catalunya, en el marc del seu programa de conservació de ponts, està procedint a la reparació de les patologies observades en el viaducte de la calçada lateral sentit Barcelona de l’autopista C-58 sobre la riera de les Arenes i l’avinguda del Vallès.

Així, a partir del proper diumenge, dia 27, està previst que es duguin a terme les reparacions de l’ull situat més a l’est. Per a fer-ho s’han programat les actuacions en horari nocturn. Un dels carrils quedarà ocupat mentre que l’altre quedarà amb sentit de circulació alternatiu regulat per senyalistes.

Es preveu que aquestes afectacions al costat est de l’avinguda del Vallès s’allarguin des del diumenge 27 de març fins al dijous 14 d’abril, en horari de treball de les 21.30 a 5.30 les hores, els diumenges a la nit fins als divendres a la matinada.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top