Publicitat
descampat carrer Provença futur parc de la república Alberto Tallón (1)
Terrassa

Autònoms Egarencs vol canviar el projecte del parc de la República

Vol que inclogui 400 places d’aparcament per a vehicles

Descampat de Sant Pere Nord on serà construït el parc de la República

Reivindica l’estacionament ”sense penalitzar” les zones verdes. El projecte del parc de la República “serà un desastre per als veïns” si no va acompanyat de la creació d’un aparcament per situar els més de 400 vehicles que en l’actualitat aparquen en aquest solar de Sant Pere Nord. Això afirma l’Associació d’Autònoms Egarencs (AAE), que dissabte va repartir entre veïns i comerciants de la zona un manifest contra aquest projecte.

AAE denuncia l’escassetat de places d’estacionament a Sant Pere Nord. El descampat on es construirà el parc de la República, entre la rambla de Francesc Macià, el carrer de Provença i l’avinguda de Béjar, s’ha convertit des de fa dècades en una àrea d’aparcament lliure que suposa un alleujament per a aquesta pressió d’escassetat. L’entitat d’autònoms diu que el projecte constructiu (les obres han de començar aviat) provocarà “la mort del comerç en la zona i tindrà conseqüències catastròfiques per als veïns”.

Autonoms egarencs

Autònoms Egarencs va visitar comerços dissabte passat per informar de la seva proposta.

Robatoris

La pretensió municipal de traslladar els vehicles als límits del barri, en un sector industrial, “no sols farà augmentar l’índex de robatoris actual”, sinó que provocarà “el desenvolupament de focus de delinqüència”, assegura AAE, que defensa un pla diferent preservant la creació d’ “un pulmó verd” i combinant la seva construcció amb un equipament necessari per aparcar vehicles. D’aquesta manera, diu, es potenciaria tant el comerç com la convivència veïnal.

L’alcalde, afegeix l’associació, vol erradicar les places d’estacionament “sense valorar el mal” causat als veïns que manquin de garatges en un sector on no existeix zona blava ni hi ha aparcament suficient per a residents en el barri. El projecte actual, segons AAE, “acabarà llastrant el comerç de Sant Pere Nord”. Membres de l’associació, presidida per Joaquín Peñalver, van muntar una paradeta dissabte al matí davant del centre cívic President Macià per repartir informació. L’entitat demana una modificació del pla actual. “No a tothom li va bé aparcar a l’avinguda de Béjar, com es pretén”, conclou Peñalver.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Autònoms Egarencs vol canviar el projecte del parc de la República
To Top