Publicitat
Pedalada Sanfilippo (1)
Terrassa

Gairebé 100 ciclistes a Terrassa contra la síndrome Sanfilippo

Solidaritat per a la recerca d’una malaltia minoritària infantil

L'alcalde, Jordi Ballart, va donar el tret de sortida

Gairebé un centenar de corredors va participar aquest diumenge en la Pedalada-BTT solidària organitzada per l’Associació Sanfilippo Barcelona, una entitat egarenca que lluita contra una malaltia infantil minoritària.

L’esdeveniment va arribar a la seva vuitena edició amb canvi de lloc i amb Jordi Ballart, alcalde de Terrassa, donant el tret de sortida; això sí, amb una botzina. Hi havia dos recorreguts, un de 40 quilòmetres i un altre de 20, amb sortida des de l’aparcament del Supeco a la carretera de Castellar, al polígon de Can Petit. El lloc d’arribada era el mateix. La inscripció-donatiu costava 17 euros i incloïa un “pack” i un esmorzar.

La prova va ser dura, la qual cosa va resultar de grat per a molts dels ciclistes. Els diners recaptats per l’associació, tant el resultant de les inscripcions com de la venda d’articles i la rifa solidària, serà destinada a la recerca de la síndrome Sanfilippo, una rara malaltia neurodegenerativa, acumulativa i mortal que sofreix un jove terrassenc; a ajudar les famílies dels malalts i a pagar les cures pal·liatives.

L’Ajuntament havia presentat dies enrere l’esdeveniment juntament amb Belén Zafra, presidenta de l’entitat. Dos regidors, Mónica Polo (Salut) i Miguel Ángel Moreno (Esports) van acompanyar Ballart en la inauguració de l’acte.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Gairebé 100 ciclistes a Terrassa contra la síndrome Sanfilippo
To Top