Publicitat
Terrassa

Concert solidari de Tons i Sons i Llarcau

El grup ofereix divendres a la Sagrada Família una actuació per recaptar diners per a becar infants i joves en activitats d’estiu

La coral Tons i Sons de Terrassa uneix forces amb una altra entitat de la ciutat, l’Esplai la Llar Sagrada Família i el Cau Sant Pau (Llarcau). El grup de gòspel oferirà aquest divendres un concert a l’església de la Sagrada Família per recaptar diners per a becar infants i joves en activitat d’estiu organitzades pel Llarcau. Tots els beneficis que s’obtinguin es destinaran a beques per als casals d’estiu i les colònies que gestiona l’entitat.

L’actuació serà a les 20 hores i en finalitzar el concert, tots els assistents podran gaudir d’un piscolabis amb begudes, refrigeris i pica-pica.

El preu de l’entrada és de 10 euros. Es poden reservar a través del següent formulari: https://forms.gle/HH6F2fDGzmN8Ledw7

La coral de gòspel Tons i Sons va néixer l’any 2003 i està formada per una quarantena de cantaires. L’any 2013 van esdevenir semifinalistes en el programa televisiu “Oh Happy Day” i actualment ja han fet prop de 200 concerts al voltant de tota Catalunya i algun a França.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Concert solidari de Tons i Sons i Llarcau
To Top