Publicitat
Policia Municipal de Terrassa Nebridi Aróztegui (3)
Terrassa

Detinguts a Terrassa dos conductors ebris després de dos accidents

Els fets van tenir lloc, respectivament, a Sant Pere Nord i Ègara

Agents de la Policia Municipal de Terrassa / NEBRIDI ARÓZTEGUI

La Policia Municipal va detenir aquest dissabte, en un interval de sis hores, dos conductors que van donar positiu d’alcohol després de sengles accidents de trànsit ocorreguts a Terrassa.

El primer fet va tenir lloc a les 9.50 hores al carrer del Doctor Calsina, a Sant Pere Nord. Un testimoni va trucar la Policia Municipal per informar de l’accident d’una furgoneta, i de l’estat del conductor: aquest semblava trobar-se sota els efectes de l’alcohol.

Una dotació policial es va desplaçar a la zona i va comprovar els fets: la furgoneta havia xocat contra un vehicle estacionat. El conductor va donar positiu, amb taxes de 0,86 i 0,87 mil·ligrams, en les proves d’alcoholèmia. A més, no disposava de cap tipus de permís de circulació. Va acabar detingut com a presumpte autor d’un concurs de delictes contra la seguretat del trànsit.

A Ègara

Unes hores després, a les 15.55, un vehicle es va veure implicat en un accident, sense ferits, al carrer de Jaén, a Ègara. El cotxe va quedar immobilitzat a resultes de l’impacte. La conductora no tenia carnet i també va donar positiu en les proves d’alcoholèmia. Els resultats, en el seu cas, van ser de 0,82 i 0,74 mil·ligrams. La identificada va ser detinguda pels mateixos motius.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Detinguts a Terrassa dos conductors ebris després de dos accidents
To Top