Publicitat
accident de cotxe contra façana de la seu de la Creu Roja carrer de Galileu Alberto Tallón (2)
Terrassa

Un vehicle s’estavella contra la seu de Creu Roja a Terrassa

El conductor n’ha resultat ferit

El vehicle ha impactat contra aquesta façana / ALBERTO TALLÓN

El conductor d’un vehicle ha resultat ferit aquest dilluns en estavellar el cotxe contra la seu de Creu Roja de Terrassa.

L’accident ha tingut lloc a les 14.08 hores al carrer de Galileu, a uns metres de la cantonada amb el carrer de Fra Bonaventura Gran. Allà, en els baixos d’un edifici, està ubicada des de fa dècades la seu de l’assemblea local de Creu Roja.

L’impacte, però, no ha causat danys considerables en l’espai de la institució humanitària. Tan sols unes rascades en un racó en l’entrada d’un aparcament comunitari. El sistema 112 ha alertat la Policia Municipal i els bombers de l’accident. Les primeres informacions parlaven d’una sortida de via d’un vehicle amb xoc contra una façana.

Inconscient

El conductor semblava inconscient, segons la comunicació arribada a la Policia Municipal. Els cos local ha comissionat a la zona una dotació. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) també hi ha enviat unitats i una d’elles ha traslladat la víctima a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa mentre la policia activava el servei d’Egarvia per retirar el vehicle, que havia quedat immobilitzat a la calçada.

Els agents han elaborat un acta de l’accident i una altra dels danys ocasionats en la façana.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Un vehicle s’estavella contra la seu de Creu Roja a Terrassa
To Top