Publicitat
Terrassa

Normalitzat el servei de trens entre Rubí i Les Fonts

Els Bombers han extingit un incendi en uns matolls al polígon de La Llana, a tocar de les vies

La circulació de trens entre Rubí i Les Fonts s'ha normalitzat

Els trens funcionen ja amb normalitat. Un incendi registrat entre Rubí i Les Fonts havia obligat a suspendre temporalment la línia Barcelona-Vallès de Ferrocarrils de la Generalitat. L’avís s’ha donat a les 15.27 hores. Cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat han aconsseguit extingir l’incendi que ha cremat una zona de vegetació prop de la via a l’altura del polígon de La Llana de Rubí. En aquests moments, el servei de trens funciona amb normalitat entre les estacions de Plaça Catalunya i Terrassa Nacions Unides, el final de línia a la nostra ciutat. Els Bombers han remullat la superfície cremada i han pogut retirar el dispositiu d’extinsió de les vies.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top