Publicitat
Robatori al Mercadona del Roc Blanc Terrassa Nebridi Aróztegui (4)
Terrassa

Set detinguts per robar amb explosius en un supermercat de Terrassa

L’assalt va ser perpetrat el 28 de març al Roc Blanc

Operaris mirant els danys / NEBRIDI ARÓZTEGUI

Els Mossos d’Esquadra han detingut set individus per la seva presumpta implicació en l’espectacular robatori amb explosius perpetrat el 28 de març en un supermercat de Terrassa, segons fonts properes al cas.

Els detinguts són d’origen albanès i van ser arrestats, segons les mateixes informacions, la setmana passada. Les indagacions les va realitzar un grup especial de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC).

El robatori ve tenir lloc al Roc Blanc poc després de les 3 hores de dilluns 28 de març. Els veïns van sentir “un soroll fort i sec, com una explosió”.

Una caixa

Uns delinqüents acabaven de volar la porta de seguretat que donava a l’exterior, al carrer de Bailén, just al costat de l’entrada a l’establiment. Anaven buscant una caixa forta. La van trobar. Van fugir en un vehicle. El supermercat està situat a uns pocs metres de la carretera d’Olesa i la C-58.

L’establiment va obrir les seves portes al públic mentre una brigada d’operaris tractava de reparar la trencadissa. En l’aparcament es veien trossos d’alumini i la porta malparada. I la caixa, forçada allà mateix.

La DIC es va fer càrrec de la investigació de l’assalt i la seva possible relació amb fets similars perpetrats en altres llocs. Tot apuntava que els lladres havien estudiat molt bé el seu objectiu. El cop portava la marca d’una banda especialitzada.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Set detinguts per robar amb explosius en un supermercat de Terrassa
To Top