Publicitat
Terrassa

Lluís Puig assegura que no renunciarà “mai” a l’escó

L’exconseller terrassenc sosté que la resposta dels independentistes al ple del Parlament només serà “simbòlica” si finalment l’acta de la sessió no acaba comptabilitzant el seu vot

/ Arnau Alcalà

El diputat terrassenc de Junts Lluís Puig ha assegurat aquest dijous al matí que la resposta dels independentistes al ple del Parlament pel seu vot delegat després que el TC l’hagi tombat només serà “simbòlica” si finalment l’acta de la sessió no acaba comptabilitzant el seu vot. “Serà un moviment simbòlic si l’acta no recull el vot, però si queda recollit després de simbòlic no en té res; l’acta signada és un document que certifica el que s’ha dit i fet”, ha remarcat en una entrevista a “El Matí de Catalunya Ràdio”. D’altra banda, Puig ha subratllat que “mai” estarà disposat a renunciar a la seva acta. “Algun dia em poden retirar l’escó per una sentència judicial, però jo renunciar-hi, mai”, ha garantit.

Aquest dimecres la Mesa del Parlament va estar diverses hores reunida per abordar com mantenir la delegació del vot de Puig. Finalment es va optar per no mostrar el seu vot a la pantalla, per no implicar funcionaris, i es va decidir acordar més endavant quina és la millor manera per assumir la redacció de l’acta, per tal que allà hi consti el vot de Puig.

El diputat de Junts ha insistit que si el vot queda reflectit al plafó del Parlament o si és Borràs que el compta verbalment “no té molta o poca importància”, sinó que allò important és si acaba sortint a l’acta. El diputat ha dit que de moment està “content” que els tres grups independentistes estiguessin d’acord en la decisió de la Mesa. Puig també ha dit que confia que Junts, ERC i la CUP “hagin après” del cas de l’exdiputat cupaire Pau Juvillà, a qui se li va acabar retirant l’acta.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top