Publicitat
Terrassa

Es busquen espectadors per a “La Gran Confusión”

El programa de Xavier Sardà demana espectadors

Xavier Sardà i Ana Boadas, durant el primer programa

Dissabte al vespre es va emetre des dels platós del Parc Audiovisual de Terrassa el primer programa de “La Gran Confusión“, el show presentat per Xavier Sardà i el seu “alter ego”, interpretat per l’imitador Pep Plaza. El dia de la seva estrena, el programa el van veure 900.000 espectadors, el 9,1% de l’audiència.

Des del programa es busquen espectadors que vulguin assistir al plató per gaudir d’aquest divertit show d’entrevistes i debat. Es tracta de la nova proposta d’entreteniment per a les nits de dissabte de La 1 de RTVE.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top