Publicitat
Terrassa

Lluís Caelles, premiat a Mollerussa per la visió social que dona de la guerra

Rebrà el el setè premi Ànima el 4 de novembre en el marc de la XIII Vetllada Solidària del CIS Ángel Olaran

El periodista Lluís Calles / Nebridi Aróztegui

Els Reconeixements Ànima Ciutat de Mollerussa, impulsats per l’Ajuntament i el Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran, han decidit concedir el premi de la setena edició al periodista, reporter i actual sotscap de la secció d’Internacional de TV3, Lluís Caelles, nascut a Isona però resident a Terrassa des de fa anys. L’alcalde Marc Solsona ha explicat que la decisió s’ha pres per unanimitat del jurat i ha destacat la seva labor periodística i educativa explicant sobre el terreny i amb mirada social posada en els protagonistes dels conflictes internacionals com l’actual guerra a Ucraïna.

La distinció li serà lliurada el pròxim 4 de novembre en el marc de la XIII Vetllada Solidària del CIS Ángel Olaran, on es donaran 7 premis més en clau local.

Els premis, amb caràcter honorífic i anual, tenen per objectiu premiar la solidaritat tant en l’àmbit internacional i com també en el territori més pròxim. Enguany, la vetllada on es donaran els premis recupera el format de sopar i a banda del Reconeixement Abba Melaku, que recau en Lluís Caelles, també es lliuraran un total de set Reconeixements Ànima d’Honor Àngel Pujol.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top