Publicitat
Terrassa

Cs Terrassa demana un programa per fomentar el voluntariat de la gent gran

Martínez explica que la voluntat de la proposta és arribar a acords amb entitats de la ciutat

El Punt de Voluntariat de Terrassa, ubicat a l'atri de l'Ajuntament

El grup municipal de Ciutadans (Cs) demana que a Terrassa es desenvolupi un pla concret de voluntariat per a la gent gran. La voluntat, segons ha explicat la regidora i alcaldable del partit a la ciutat, Isabel Martínez, és que “s’arribi a acords amb entitats de la ciutat on les persones grans que vulguin ser voluntàries puguin adreçar-se”.

Segons Martínez, moltes persones grans es volen implicar a la societat i construir des de la seva experiència, compartint els seus coneixements, experteses, i aficions, però actualment no hi ha un apartat a la web municipal que detalli “les entitats on podria dur a terme aquest servei a la comunitat, ni si hi ha entitats amb acords ja establerts”, lamenta la regidora.

Cs vol que la ciutadania pugui conèixer les opcions de voluntariat disponibles a la ciutat per “establir una acció organitzada, sistemàtica i sinèrgica”. “Hi ha moltes persones grans amb ganes de millorar la realitat i transformar el món des del nostre municipi, donem-los els mecanismes necessaris per poder-ho fer”, demana Martínez.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Cs Terrassa demana un programa per fomentar el voluntariat de la gent gran
To Top