Publicitat
Terrassa

Prodis i l’advocat Joan Carles Querol rebran els Premis Drets Humans

Els Premis Drets Humans ICATER 2022 s’entregaran el divendres dia 16 de desembre a la Masia Freixa

La Fundació Prodis ha estat reconeguda amb el Premi a la Solidaritat

L’advocat Joan Carles Querol i la Fundació Prodis han estat guardonats en el marc de la vuitena edició dels Premis Drets Humans que entrega el Col·legi d’Advocats de Terrassa. Querol ha rebut el guardó a l’Advocacia Compromesa. Lletrat de llarga trajectòria i especialitzat en el dret d’estrangeria, assessora persones que es troben en situació administrativa irregular i en condicions socials de vulnerabilitat.

Pel que fa al Premi a la Solidaritat, ha recaigut en la Fundació Prodis, entitat d’iniciativa social sense ànim de lucre, amb 62 anys d’existència i dedicada a promoure els drets i els deures de persones amb discapacitat intel·lectual, paràlisi cerebral o malaltia mental.

Els Premis Drets Humans ICATER 2022 s’entregaran el divendres dia 16 de desembre en una cerimònia oberta que tindrà lloc a les 18.30 hores a la Masia Freixa. En el decurs d’aquest acte, organitzat per la Comissió de Drets Humans de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Terrassa (ICATER), es lliurarà com cada any el Diploma de Justícia Gratuïta, en aquesta ocasió a la lletrada Encarna Ortega, com a reconeixement a la seva dedicació al Torn d’Ofici.

Tindrà lloc també una xerrada a càrrec de la periodista Esther Lázaro, directora i guionista, entre d’altres, del documental “Els nens de la Riuada del 62”, recentment emès pel programa “Sense ficció” de TV3. Hi haurà una intervenció musical a càrrec de Roc Alemany i Emma Serrasolses, al violí i al violoncel respectivament.

L’ICATER va crear els Premis Drets Humans amb l’objectiu de reconèixer a persones i institucions compromeses amb el foment i la divulgació dels drets continguts en la Declaració Universal dels Drets Humans, aprovada per l’Assemblea General de les Nacions Unides el 1948. L’any passat, els guardonats van ser la Síndica de Greuges de Terrassa, Isabel Marquès, i la Fundació Oncolliga de Terrassa.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top