Publicitat
Terrassa

Carrizosa demana que Ballart “rectifiqui” i posi una pantalla per veure el Mundial

La proposta de la pantalla es va presentar dues vegades i va ser rebutjada

Dani Olmo, en una acció d'aquesta Copa del Món que se celebra a Qatar

El líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya, Carlos Carrizosa, va demanar a l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, que “recapaciti i rectifiqui” per tal que s’instal·li una pantalla gegant per a seguir el mundial de futbol de Qatar. Carrizosa ho va dir durant un partit de futbol benèfic organitzat per l’agrupació de Cs a Terrassa. Va ser al camp del Sant Pere Nord i després que la proposta taronja fos rebutjada en l’últim ple.

El president del grup parlamentari de Cs va lamentar que es tombés la iniciativa “per raons polítiques” perquè “Terrassa sempre ha estat una ciutat compromesa amb l’esport”. Va recordar que ja es va instal·lar una pantalla per a l’Eurocopa, també a instàncies de la formació liberal, i “va ser un èxit”. Carrizosa també va agrair el compromís de l’agrupació taronja de Terrassa, “una de les més actives” i present “des del naixement del partit”, que va impulsar aquest partit benèfic per a recollir aliments per al Catering Social TK de Les Arenes.

Per la seva banda, l’alcaldable de Cs per Terrassa, Isabel Martínez, va explicar que l’objectiu del partit de futbol benèfic era la recollida d’aliments per al Catering Social TK del barri de Les Arenes que fa una “gran tasca per a poder arribar a famílies que potser no arriben als serveis socials de l’ajuntament però que són veïns del barri que tenen una situació econòmica complicada”.

 Al partit de joves i veterans de Cs celebrat al municipal de Sant Pere Nord van participar membres del partit com els diputats al Parlament, Nacho Martín Blanco i Anna Grau, així com simpatitzants i afiliats. Martínez va recalcar que “ara que ve Nadal” és “important recordar que és temps de generositat i que hi ha famílies que ho passen malament”. La regidora taronja també va voler donar el seu suport als clubs esportius de la ciutat que “eduquen en valors i en l’esport als més joves”. Martínez es va mostrar també confiada en que Terrassa comptarà amb pantalles per a seguir la selecció espanyola en el mundial de futbol i especialment al jugador egarenc, Dani Olmo.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top