Publicitat
Terrassa

Terrassa celebra les capacitats diverses al Raval

Les diferents activitats han estat dinamitzades per voluntaris amb capacitats diverses

El Raval de Montserrat ha acollit aquest dissabte diverses activitats i actes commemoratius amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, que ha organitzat la Taula local de Capacitats Diverses i Accessibilitat de la ciutat.

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart; acompanyat de la regidora de Capacitats Diverses, Mónica Polo i altres membres de l’Ajuntament han participat als actes, així com les diverses entitats que conformen la Taula: Prodis, LaFACT Fupar, Club Social Egara, associació Daus, Escola Crespinell, Fundació Goel, Associacio La Oka, Apesote, Afecto Mariposa, Diswork, l’Heura del Vallès i Residència i centre de dia La Pineda.

El matí ha estat ple de tallers en diferents parades, com un taller en llengua de signes, de postals de Nadal amb pictogrames, d’estels de Nadal amb paper reciclat, un circuit sensorial (ceguesa o baixa visió) o d’adaptacions a la feina. També hi ha hagut un ball en cadira de rodes, a càrrec del Col·lectiu Benestar Emocional i el Grup Mefi de la Fundació Goel, la lectura de Manifest, a càrrec de persones d’entitats de la Taula local de Capacitats Diverses i Accessibilitat, i una cantada de Nadal inclusiva, a càrrec de Prodis, LaFACT Fupar i Terrassa Ciutat Coral.

Durant la jornada, un equip de persones voluntàries amb capacitat diverses s’han encarregat de la dinamització dels tallers i activitats.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Terrassa celebra les capacitats diverses al Raval
To Top