Publicitat
Terrassa

El suplement Salut de Diari de Terrassa estrena secció de consultes

El pròxim lliurament del suplement de Salut de Diari de Terrassa estrenarà una nova secció que comptarà amb la participació de subscriptors o lectors que vulguin fer alguna pregunta sobre el tema proposat. A partir de l’edició del mes de gener del 2023, es podran enviar consultes sobre la qüestió plantejada en cada ocasió a l’adreça de correu electrònic salut@diarideterrassa.com.

De cara a l’edició d’aquest mes, la primera que incorporarà la nova secció, el tema suggerit està relacionat amb la pneumologia, una especialitat mèdica que se centra en l’estudi, prevenció, diagnòstic i tractament de les malalties de l’aparell respiratori, més en concret dels pulmons, el mediastí, que és la part interior de la caixa toràcica, i les pleures, que és el teixit que recobreix aquesta cavitat i els pulmons.

Les persones interessades poden enviar les seves preguntes o dubtes sobre aquesta temàtica a l’adreça de correu electrònic salut@diarideterrassa.com. En aquest cas, l’especialista que respondrà a les inquietuds dels lectors serà la doctora Annie Navarro, llicenciada en Medicina i Cirurgia, especialista en Pneumologia.

El suplement de Salut surt cada mes a les pàgines de Diari de Terrassa i tracta diversos temes relacionats amb la medicina, amb especialistes de cada disciplina, que expliquen i aclareixen detalls sobre cada malaltia.

Per tal de fer-ho més interactiu amb els lectors, s’ha previst aquesta novetat per a la següent entrega.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El suplement Salut de Diari de Terrassa estrena secció de consultes
To Top