Publicitat
Comarca

L’ADF de Matadepera opta a un premi de la Diputació

El veredicte i acte de lliurament dels guanyadors que opten a un d’aquests premis de la Diputació tindrà lloc dissabte

L’Agrupació de Defensa Forestal (ADF) de Matadepera opta a un dels premis de Prevenció d’Incendis Forestals que ha convocat la Diputació de Barcelona i que enguany arriben a la 25a edició. Es tracta d’un total de 10 projectes presentats per les ADF de Barcelona.

El premis convocats són el “Rossend Montané”, per a projectes de planificació contra incendis, i el “Jordi Peix”, que premia un projecte d’educació en la prevenció d’incendis, dotats cadascun amb 11.000 euros. També hi ha el Premi honorífic “Joaquim Maria de Castellarnau”, en reconeixement de la trajectòria de servei d’una persona relacionada amb el món de les ADF.

Matadepera hi participa en la categoria al premi “Rossend Montané”. I ho fa pel projecte d’ampliació de les funcionalitats de les càmeres de vigilància d’incendis. El veredicte i acte de lliurament dels guanyadors que opten a un d’aquests premis de la Diputació tindrà lloc dissabte, 20 de novembre, a partir de les 16 hores.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top