Publicitat
Comarca

La Policia de Matadepera deté un sospitós de dos robatoris en domicilis

Se l’investiga per dos furts comesos dilluns en cases de Sant Llorenç dels Pins i la Plana

La Policia Local de Matadepera ha detingut la matinada d’aquest dimarts una persona de nacionalitat estrangera que podria estar relacionada amb dos robatoris que van tenir lloc aquest dilluns a primera hora de la tarda en dos domicilis del municipi.

Els fets han succeït a quarts de tres de la matinada, quan un veí ha trucat a la Policia Local alertant que s’havia trobat, mentre passejava el gos i en un dels carrers del centre, un individu amb actitud sospitosa. Una estona més tard, el cos policial ha rebut una segona trucada per part d’un altre veí a la zona del golf. Una patrulla s’ha dirigit a la zona, localitzant finalment l’home a la Font de les Canyes, a la carretera de Castellar a Terrassa.

El detingut, que té antecedents, ha passat a disposició judicial a primera hora d’aquest matí de dimarts.

A hores d’ara, s’està investigant si l’individu té relació amb un parell de robatoris que es van produir dilluns a la tarda en dues cases de Sant Llorenç dels Pins i la Plana, ja que una de les càmeres instal·lades en un tercer domicili on es va produir una temptativa de robatori va filmar una persona que respon físicament a la descripció del detingut.

En el seu moment, dotacions de la Policia Local i Mossos d’Esquadra es van desplaçar fins als domicilis i van iniciar una recerca sense resultats.

El regidor de Seguretat i Protecció Civil Marcel·lí Bosch ha volgut destacar, un cop més, la participació ciutadana que ha estat essencial en aquesta detenció. “Cal continuar a l’aguait i estar ben alertes per no baixar gens la guàrdia”, ha declarat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top