Publicitat
Comarca

Un mural urbà a la façana de l’Institut de Matadepera

El mural és obra de l’artista terrassenca i ex alumna del centre Anna Taratiel, en col·laboració amb els alumnes de segon d’ESO de l’institut

Mural que vesteix la façana de la part nova de l'Institut de Matadepera

L’Institut de Matadepera estrena nou disseny a la façana principal, obra de l’artista urbana terrassenca Anna Taratiel de renom a tota Europa, en col·laboració amb els alumnes de segon d’ESO del centre.

El mural entra dins els actes de celebració dels 25 anys de l’institut i en el marc del projecte “Casa nostra, casa vostra”, de l’alumnat del curs del segon curs, que es va iniciar el maig de l’any passat i consistia a analitzar els diversos espais de l’Institut per repensar-los. A partir de les diverses propostes de l’alumnat, es va dissenyar un mural per decorar la façana de la part més nova de l’Institut, que ha estat interpretat i realitzat per l’artista Anna Taratiel, també exalumna del centre.

Tot l’alumnat que ha participat en el disseny del projecte, que ara ja cursa tercer d’ESO, també ha col·laborat pintant la part baixa del mural. A banda d’aquest mural, Taratiel n’ha realitzat d’altres arreu d’Europa.

A Matadepera també va pintar amb el sabadellenc Werens l’any 2017 un mural al costat de la riera de les Arenes per reclamar l’alliberament dels presos polítics i denunciar l’aplicació de l’article 155.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top